(VIDEO) În vizită la Grădinița ,,Lăstăraș”. Să facem să ajungem acolo mai...

(VIDEO) În vizită la Grădinița ,,Lăstăraș”. Să facem să ajungem acolo mai des și mai repede!

360
DISTRIBUIȚI

Astăzi, 27 ianuarie, primarul Gura Galbenei, Victor STINA, a fost în vizită la Grădinița de copii ,,Lăstăraș”, situată în partea de cot a localității. Acesta a discutat cu administrația grădiniței despre necesitățile și problemele, proiectele în desfășurare, dar și despre cele ce urmează a fi implementate în cadrul grădiniței. Primarul Victor STINA a stat la povești și cu copii, aflând care le sunt pasiunile lor. 

Vizita de lucru a fost întreprinsă la grădiniţa de copii „Lăstăraş” sector „cot” , unde printre problemele discutate au fost abordate subiecte precum: frecvenţa redusă a copiilor, calitatea alimentaţiei copiilor, nivelul de dotare a instituţiei cu cele necesare pentru asigurarea educaţiei timpurii a copiilor. Astfel, s-a constatat că principala cauză a frecvenţei reduse este ceea ce ține de starea  proastă a străzii Ştefan cel Mare, care a devenit nepracticabilă şi mijlocul de transport care asigură transportarea copiilor a refuzat să mai ofere serviciile date.

În vizită la Grădinița de copii din Gura Galbenei, ,,Lăstăraș”, 27.01.2017. Primar Gura Galbenei Cimislia​, dialog cu copiii.

În vizită la Grădinița de copii din Gura Galbenei, ,,Lăstăraș”, 27.01.2017. Primar Gura Galbenei Cimislia, dialog cu copiii.

Posted by Primaria Gura Galbenei, Cimislia on Freitag, 27. Januar 2017

S-a discutat şi despre mersul colectării banilor pentru acest drum, mobilizarea locuitorilor din această parte a locuitorilor ar trebuie să fie prioritară.  Totodată, s-a făcut şi un îndemn către băştinaşii noştri aflaţi peste hotare pentru implicarea mai activă în acest proces. Aici, poți contribui și tu https://guvern24.md/projects/gura-galbenei/

În vizită la Grădinița de copii ,,Lăstăraș”, 27.01.2017. Maria Jentimir, directoarea grădiniței explică care sunt cauzele frecvenței reduse a copiilor.

În vizită la Grădinița de copii ,,Lăstăraș”, 27.01.2017. Maria Jentimir, directoarea grădiniței explică care sunt cauzele frecvenței reduse a copiilor. http://www.guragalbenei.md/video-vizita-la-gradinita-lastaras-sa-facem-sa-ajungem-acolo-mai-des-si-mai-repede/ Aici poți dona și tu! https://guvern24.md/projects/gura-galbenei/

Posted by Primaria Gura Galbenei, Cimislia on Freitag, 27. Januar 2017