Târgul Caritabil de Crăciun ,,Fabricat în Gura Galbenei, ediția a III-a

Târgul Caritabil de Crăciun ,,Fabricat în Gura Galbenei, ediția a III-a

73
DISTRIBUIȚI

Dragii noștri, 

Și în acest an, organizăm Târgul Caritabil de Crăciun ,,Fabricat în Gura Galbenei, ediția a III-a, o ediție de centenar. Scopul nostru comun nu a fost doar să ducem lucruri, ci să dăm speranță, să încurajăm, să clădim omuleți și să aducem zâmbete pe chipurile lor.  Am reușit toate acestea de două ori până acum, cu ajutorul vostru, care mereu ați pus suflet și ați ales să lăsați o bucățică din inimă în donații. Anul acesta ne propunem să facem la fel, ba chiar mai mult. De aceea, la Târg pot fi aduse, nu doar bucate gătite, dar și lucruri confecționate manual sau orice alte obiecte pe care doriți să le vindeți, iar banii colectați să fie puși în cutia cu donații. Știm că drumul e anevoios, dar aduce atât de multă fericire. Nu uita, te poți scrie la cele 5 categorii din concurs, pregăti cele mai pufoase plăcințele, sarmale, prăjituri, crăciunei, vin fiert și totul se va transforma în daruri. Magie, nu-i așa?

Te poți înscrie chiar acum la una dintre cele 5 categorii din cadrul Târgului, astfel vei folosi cele mai bune rețete care vor demonstra talentul și măiestria în arta culinară. Vizitatorii târgului vor putea degusta:

  • Cele mai bune sarmale,
  • Cele mai bune prăjituri,
  • Cela mai bune plăcinte,
  • Crăciunei
  • Și vin fiert.

Intrarea este liberă, se va juriza în urma donațiilor. Și anul acesta administrația Primăriei va oferi mămăliguță, brânză de oi, pește și cârnăciori la grătar. Vă așteptăm pe toți să ducem zâmbete mai departe. Ne vedem la Târg! 🙂