Ședința Publică a Consiliului Local Gura Galbenei din 19.01.2016

Ședința Publică a Consiliului Local Gura Galbenei din 19.01.2016

144
DISTRIBUIȚI

Peste 50 de gura gălbineni au participat în 19 ianuarie în cadrul ședinței publice a Consiliului Local Gura Galbenei. În cadrul acestei ședințe  s-a discutat despre mersul implementării proiectului ”Toate drumurile duc la Gura Galbenei”, realizat în cadrul proiectului ”Migrație și dezvoltare locală”, susținut de Guvernul Elveției. Proiectul presupune reparația în varianta albă a 700 metri de drum local. S-a decis mobilizarea în continuare a comunității și băștinașilor aflați peste hotare la colectarea sumelor necesare pentru efectuarea lucrărilor de construcție și reparație și de creare a condițiilor pentru peste 1000 de locuitori din zona respectivă.

În cadul ședinței a fost și facilitatorul proiectului pentru localitatea noastră, domnul Vasile Cioarec, care supravizează desfășurarea proiectului în comunitate. Acesta a prezentat punctele slabe, dar și cele forte ale mobilizării în cadrul proiectului ,,Toate drumurile duc spre Gura Galbenei” și desfășurarea campaniei de colectare de fonduri. 

Aceasta a fost prima ședința a Consiliului Local din acest an. Dispozițiile și deciziile din cadrul acestei ședințe le puteți găsi la rubrica ,,Dispoziții și decizii”. Pentru alte păreri, reclamații ne puteți trimite un email sau ne puteți scrie pe pagina de facebook a primăriei: Primăria Gura Galbenei, Cimislia.

https://www.facebook.com/Primaria-Gura-Galbenei-Cimislia-470522846402927/?fref=ts