Primăria Gura Galbenei, vizită de studiu în Maroc

Primăria Gura Galbenei, vizită de studiu în Maroc

250
DISTRIBUIȚI

moroc

În perioada 21-27 noiembrie, Primăria Gura Galbenei, reprezentată de către primarul Victor STINA a participat în cadrul unei vizite de studiu în Maroc. Această vizită a fost finanțată de către PNUD Moldova, pentru implicarea în cadrul proiectului ,,Migrație și Dezvoltare Locală” – ,,Cu drag pentru acasă”.

10 primari ai localităților din Republica Moldova au beneficiat de această oportunitate, pentru a investi și dezvolta ulterior comunitățile din care fac parte.  ,,Pentru câteva zile, m-am simțit și eu migrant, dar ceea ce este mai important am venit, am văzut și trebuie de valorificat acest aspect pentru a îmbunătăți modul nostru de trai. Și, da, avem ce ,,împrumuta” și aduce și la noi acasă. De-abia aștept să vă împărtășesc mai multe din această vizită și să punem în aplicare noi idei de proiecte”, a declarat entuziasmat primarul localității.
maoc

Delegația din Republica Moldova a vizitat orașe precum Casablanca, Agadir, Tiznit, unde s-au întâlnit cu reprezentanții comunității locale, au dezvoltat strategii și planuri de dezvoltare.