Organizarea și desfășurarea ,,Lecției Olimpice|| la LT Hyperion

Organizarea și desfășurarea ,,Lecției Olimpice|| la LT Hyperion

130
DISTRIBUIȚI

Primăria Gura Galbenei în parteneriat cu LT Hyperion a organizat în 4 decembrie 2018 activitatea denumită ,,Lecție Olimpică”. Cele 45 de minute aferente unei lecții obișnuite s-au transformat în momente speciale pentru cei prezenți în sală. Interlocutorii au relatat poveștile lor de succes, cum au reușit să-și îndeplinească visurile, care au fost sacrificiile făcute pentru a obține ceea ce și-au propus, dar și dacă regretă ceea ce au făcut sau dacă ar schimba ceva din parcursul care i-au marcat.

Nicolae Juraschi, fost canoist de performanță, dublu medaliat cu aur la Seul 1988 și cu argint la Atlanta 1996, în echipa de canoe dublu, împreună cu bielorusul Victor Reneischi, prezent la eveniment a vorbit despre motivația de a fi cel mai bun ,,Distanța dintre mine și următorul clasat trebuie să fie respectabilă. Dacă tot să câștig, măcar să fie o diferență.”

În cadrul Lecției Olimpice au participat reprezentanții Secției de Cultură, Tineret și Sport a Direcției Raionale Cimișlia, reprezentanții APL, distinși profesori ai LT Hyperion, elevi pasionați de istorie și un mod sănătos de viață și gura gălbineni dornici de a găsi secretul unei vieți lungi și sănătoase.

Primarul Gura Galbenei, Victor Stînă, remarcabil jucător de fotbal al echipei Gura Galbenei, arbitru al Federației Moldovenești de Fotbal, dar și antrenor de fotbal a spus că niciodată nu a știut să renunțe. Cu o ambiție imensă s-a bucurat de fiecare victorie care ,,e un mic drog. Ești pe val, e momentul tău, cel pentru care ai muncit, l-ai așteptat și pe care nu trebuie să-l pierzi. Niciodată înapoi. Înainte, cu bucurie și curaj”, ne-a dezvăluit fostul profesor de educație fizică.

La final, Nicolae Juravschi a îndemnat pe fiecare să fie eroul corpului său. Eroul inimii, al ficatului, al rinichilor, al creierului, al mușchilor, al sistemului circulator. Și viața ne va arăta numai motive de bucurie. 🙂

 

Lecție Olimpică la Hyperion cu participarea lui Nicolae Juravschi , dublu campion olimpic și  Comitetul Național Olimpic, APL

dispozitia 86

Preluare poze: https://www.facebook.com/hyperionguragalbena/?epa=SEARCH_BOX