Au fost declarați soț și soție. Află care este cea mai nou-formată...

Au fost declarați soț și soție. Află care este cea mai nou-formată familie din Gura Galbenei.

554
DISTRIBUIȚI

Căsătoria reprezintă, pentru poporul român, o instituţie sacră, un legământ temeinic, cu rădăcini bine înfipte în istoria noastră. Deşi îndelung „încercate“ în anii din urmă, actul căsătoriei şi noţiunea de familie rămân repere solide în societatea în care trăim. Demersul nostru de astăzi pune la dispoziţia tinerilor informaţii despre procedurile ce trebuie urmate înaintea căsătoriei civile, despre rolul Bisericii în săvârşirea tainei căsătoriei, dar şi despre cum se făcea şi ce însemna în trecut acest legământ.

Un nou cuplu de tineri, originari din Gura Galbenei, au revenit în localitatea de baștină pentru a fi declarați soț și soție. Perechea formată din Andrei Pădureț și Diana  Olărescu, devenită doamna Pădureț, au spus Da, în fața ofițerului de stare civilă și și-au promis dragoste veșnică.

Noua familie Olărescu au ales, nu întâmplător ziua de 14 februarie pentru a-și înregistra căsătoria. Ei declară că Ziua Îndrăgostiților este pentru ei o zi specială și va fi aniversată în fiecare an cu mare fast, în semn al iubirii și al fidelității. Casă de piatră, Diana și Andrei! Mulți ani împreună și cât mai multe reveniri acasă!